Privé sauna & wellness Dana / Beautyfarm O-Mineral

Ons verhaal

Twee wonderbaarlijke oases, één betoverend adres...

In het bruisende Ninove  schittert een bestemming die totale ontspanning en verjonging tot leven brengt - welkom bij O-mineral  en Wellness Dana. Twee wonderbaarlijke oases, één betoverend adres, waar Ann, Danny en Aurélie samenwerken om je te laten verdwijnen uit de drukte en je zintuigen te prikkelen in een wereld van verwennerij en sereniteit.

In Wellness Dana, onder de zorgzame handen van Ann en Danny, word je uitgenodigd om de wereld even te vergeten. Stap binnen in een retraite waar de tijd stilstaat, waar je kunt ontspannen, ontstressen en herboren kunt worden. Hier is ontspanning geen luxe, maar een noodzaak. Laat de stress van het dagelijkse leven achter je terwijl je geniet van de warme omhelzing van de sauna, ontgift in het rustgevende stoombad, zen wordt in de bio-sauna en nieuwe energie opdoet onder de kalmerende straling van de infraroodstralers. Sluit je ogen en voel de zorgen van de wereld van je afglijden terwijl je je ontspant bij het haardvuur, in de luxueuze whirlpool of op comfortabele ligstoelen. En terwijl je jezelf onderdompelt in deze oase van rust, wacht een verfrissend glas champagne om je zintuigen te verwennen. Bij Wellness Dana zul je volledig ontspannen en herboren naar huis gaan.

In de betoverende wereld van O-mineral zal de getalenteerde Aurélie je als gediplomeerd schoonheidsspecialiste in de watten leggen. Hier wordt de kunst van zelfzorg verheven tot een meesterwerk. Laat je verwennen met natuurlijke Rainpharma gelaatsverzorging, ontspannende massages, spa manicures en spa pedicures die je voeten en handen zullen laten stralen en minerale make-up die je natuurlijke schoonheid accentueert.

Bij O-mineral word je van top tot teen verwend, en we beloven je dat je je herboren en stralend zult voelen. In een wereld waar werkstress en vermoeidheid de boventoon voeren, zijn O-mineral en Wellness Dana als een helende zegen. Ze zijn de plaatsen waar je de hectiek van het dagelijkse leven achter je kunt laten en waar totale ontspanning, verjonging en welzijn centraal staan.