ALGEMEEN

Algemene voorwaarden

Voorwaarden reservatie:

Van zodra de klant op gelijk welke wijze een reservatie aanvraagt of boekt bij Privé sauna & wellness Dana / O-Mineral verklaart hij zich akkoord met onze ”Reservatie voorwaarden” - ”Reglementen” en alle informatie vermeld op onze website: www.saunadana.be. Hij kan deze achteraf niet meer ter discussie stellen.

Bij elke reservatie is de klant verplicht ons contact formulier volledig in te vullen, en te verzenden. De reservatie is pas geldig van zodra U een bevestiging ontvangen hebt van Privé sauna & wellness Dana / O-Mineral. Indien de klant in het bezit is van een cadeaubon, moet deze afgegeven worden op de afspraak, anders moeten wij het te betalen bedrag aanrekenen.

Kinderen onder de 14 jaar zijn niet toegelaten in de wellness.


 

Voorschot

Bij elke reservatie mag Privé sauna & wellness Dana / O-Mineral een voorschot vragen. Het gevraagde voorschot zal telefonisch of per e-mail meegedeeld worden. Het resterende saldo zal betaald worden op de dag van de reservatie.

Het voorschot kan betaald worden als volgt:

 • Via overschrijving:

  Privé sauna & wellness Dana
  BE15 2930 2206 5030
  Mededeling: Uw naam + datum afspraak.

  O-Mineral
  BE56 0015 9354 4288
  Mededeling: Uw naam + datum afspraak

   
 • Het voorschot kan ook ter plaatse betaald worden bij Privé sauna & wellness Dana / O-Mineral.


Annulatie

Indien de reservatie door bepaalde omstandigheden niet kan doorgaan, hebben wij daarvoor begrip.

Annulatie door de klant uit te voeren

Annuleer minstens 3 dagen vóór uw afgesproken reservatie via e-mail : info@saunadana.be met vermelding van mededeling: Annulatie van Uw naam - datum reservatie - gekozen wellness keuze

Indien de annulatie op deze correcte wijze verloopt, kunnen wij de vrijgekomen uren van de annulatie, terug aan andere mensen aanbieden.

Annulatie met voorschot of cadeaubon. Indien de annulatie op bovenvermelde wijze verloopt, hebben de klanten het recht om dezelfde reservatie te verplaatsen naar een latere datum, binnen de drie maanden, na de eerste reservatie datum, en kunnen de klanten het reeds betaalde voorschot, of de volledige waarde van de cadeaubon gebruiken voor de nieuwe reservatie.

Ongeldige verbreking van een afspraak door de klant

Indien de annulatie niet correct gebeurd, zoals hierboven vermeld, en de klanten niet komen opdagen op de afgesproken reservatie datum zonder Privé sauna & wellness Dana / O-Mineral te verwittigen, of minder dan 48 uur vóór de afgesproken reservatie nog annuleren, gaan de klanten akkoord dat ze het volledige bedrag van de gekozen reservatie zullen betalen als schadevergoeding aan Privé sauna & wellness Dana / O-Mineral.


Ongeldige verbreking van een afspraak met voorschot of cadeaubon

Indien de annulatie niet correct gebeurd, zoals hierboven vermeld, en de klanten niet komen opdagen op de afgesproken reservatie datum zonder Privé sauna & wellness Dana / O-Mineral te verwittigen, of minder dan 48 uur vóór de afgesproken reservatie nog annuleren, gaan de klanten akkoord dat ze het volledige bedrag van de gekozen reservatie zullen betalen als schadevergoeding aan Privé sauna & wellness Dana / O-Mineral. Het betaalde voorschot, of de waarde van de cadeaubon zal afgetrokken worden van het totale te betalen bedrag. De cadeaubon is vanaf dan niet meer geldig.

Wegens misbruiken in het verleden, zijn we genoodzaakt om deze ”Reservatievoorwaarden” strikt toe te passen.


Aanvangsuur

Kom bij voorkeur 10 minuten vroeger aan. Bij laattijdige aankomst, om welke redenen dan ook, zal Privé sauna & wellness Dana / O-Mineral genoodzaakt zijn om de afspraak aan te passen aan hun schema.


Voorwaarden cadeaubon

Wie een cadeaubon aankoopt bij Privé sauna & wellness Dana of O-Mineral gaat akkoord met de volgende voorwaarden:

 • Onze cadeaubons zijn 2 jaar geldig.
 • Cadeaubons zijn niet omzetbaar in geld.
 • Cadeaubon van Privé sauna & wellness Dana kunnen niet gebruikt worden bij O-Mineral en omgekeerd.
 • Bij reservatie alle gegevens op de cadeaubon vermelden.
 • Cadeaubons zijn niet geldig op: Zon-en feestdagen, bij extra arrangementen of gelegenheden, Flair actie, moeder-of vaderdag,


Huisreglement

Huisreglement bij gebruik van onze wellness faciliteiten.

Dit huisreglement is opgesteld om de veiligheid, hygiëne en rust in onze privé sauna & wellness te waarborgen, met als doel, jullie een aangenaam verblijf te garanderen. Iedereen die een reservatie maakt bij wellness Dana / O-Mineral verklaart zich automatisch akkoord met ons “Huisreglement”.

 • Bij aankomst krijgen jullie een rondleiding met alle informatie over het gebruik van alle wellness faciliteiten, nadien bent u zelf verantwoordelijk voor het correcte gebruik van deze wellness faciliteiten.
 • Instellingen van de apparatuur worden door de klanten niet gewijzigd.
   
 • Voor het in gebruik nemen van onze wellness, dient u eerst een douche te nemen.
 • Na elk gebruik van sauna, bio sauna, infra-rood, of stoombad, dient u een douche te nemen.
 • Verplicht gebruik van handdoeken te leggen op de banken in de sauna, bio sauna, alsook in de relaxzetels.
 • Het gebruik van badslippers is verplicht voor uw eigen veiligheid, loop niet, wandel rustig.
 • Buiten vragen wij stilte, en rust te respecteren !!!
 • Lawaai en onaangepast gedrag horen niet thuis in de whirlpool en op het buitenterras.
 • Andere aanwezige klanten in onze verzorging - en massageruimte relaxen ook graag in een rustige omgeving.
 • Verplicht douchen vóór het gebruik van de whirlpool.
 • Gelieve géén badkledij te dragen in de whirlpool, dit om de zuiverheid, en de kwaliteit van het water optimaal te behouden.
 • Na ieder gebruik van de whirlpool, gelieve deze direct dicht te leggen en af te zetten, om de temperatuur van het water te behouden. Het is ten strengste verboden producten in de whirlpool te doen.
 • Het is verboden om eigen dranken en eten mee te brengen naar de wellness.
 • De wellness is binnen rookvrij. Roken kan eventueel op het buitenterras.
 • Geen geluidsoverlast veroorzaken door de muziek instalatie te luid te zetten.
 • U dient de door U gereserveerde uren te respecteren, en stipt de wellness te verlaten, ook al bent u later toegekomen.
 • Wanneer u schade aanricht aan de wellness, bent u verplicht deze te vergoeden.
 • Wellness Dana / O-Mineral kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor ongevallen, lichamelijke of materiële schade, verlies van goederen of foutief gebruik van de faciliteiten, en zal dus ook nooit in gebreke kunnen worden gesteld. Wellness Dana / O-Mineral zal dan ook nooit verplicht zijn een schadevergoeding te moeten betalen.

 

Bij niet naleving van ons “huisreglement” of om gelijk welke andere redenen, heeft Wellness Dana / O-Mineral het recht mensen uit de wellness te zetten, of te weigeren.