Privé sauna & wellness Dana - Beautyfarm O-mineral

Faciliteiten

Tijdens een bezoek aan onze privé wellness kan je steeds genieten van volgende faciliteiten:

  • In onze Finse sauna ligt de temperatuur tussen de 80 à 90 graden. Door de hoge temperatuur en de lage luchtvochtigheid krijgt ons lichaam een goede training, worden onze vochtreserves ververst en word onze weerstand opgebouwd. Dit brengt ons lichaam en geest tot rust en ontspanning.

  • Het stoombad is minder heet dan de sauna (40 à 50°), maar door zijn super vochtigheidsgraad (bijna 100%) is het stoombad een weldaad voor de luchtwegen en het reinigen van het lichaam.

  • In de wellness kan je ook gebruik maken van onze bio sauna. Een bio sauna beschikt over een combi kachel die voorzien is van een waterreservoir, met een temperatuur van 50 à 55 graden en een luchtvochtigheid van 50 à 55 % is de bio sauna voor sommige mensen veel draaglijker dan de droge Finse sauna. Onze bio sauna is ook uitgerust met aroma - en kleurentherapie, deze zorgen voor een heilzame werking en een rustgevend gevoel voor ons lichaam. De aanwezige ZEN muziek zorgt voor de totale ontspanning.

  • Met de infra rood stralers kan je spier - en gewrichtspijnen verlichten door de aangename stralingswarmte.

  • Een hoogtepunt van onze wellness beleef je in onze buiten whirlpool, met ongeveer 39° is dit de ultieme plaats om te relaxen, een drukke werkdag, een zware werkweek, weg van de smartphone en multimedia, geen files … door deze zalige watermassage vergeet je al deze stress momenten.

  • De afkoeling is een belangrijk onderdeel in het sauna gebeuren, deze kan je beginnen met een frisse hap buitenlucht op ons gezellig buitenterras, dit koelt het lichaam maar vooral de longen langzaam af op een natuurlijke manier, men kan hier ook even tot rust komen in onze relax zetels.

  • Na het sauna gebeuren en de afkoeling heeft ons lichaam wel even rust verdiend, rusten is even belangrijk als al het voorgaande, las even een pauze in, in onze relaxruimteen geniet gewoon van het moment in de comfortabele ligzetels geschaard rond het haardvuur.

* Onze doucheruimte is voorzien van verschillende douches, alsook kan je gebruik maken van een warm voetbad.